skip to main content

Terugblik 2023 en Vooruitzicht 2024

Toekomst

In het snel veranderende landschap van zowel nationale als mondiale ontwikkelingen en uitdagingen, wil VOTOB graag inzicht bieden in haar activiteiten en initiatieven. Hiervoor is een overzicht ontwikkeld waarin we terugblikken op 2023 en daarnaast vooruitkijken naar wat er van ons verwacht kan worden in 2024.

Terugblik 2023

De terugblik op 2023 belicht enkele van de belangrijkste projecten waaraan VOTOB samen met haar leden heeft gewerkt in het afgelopen jaar. Ondanks de complexiteit van de uitdagingen waarmee we geconfronteerd werden (en nog steeds worden), hebben we ons ingezet voor diverse initiatieven op het gebied van veilige opslag en de energietransitie / duurzame energie. Hoewel we slechts een selectie van deze projecten kunnen presenteren, hopen we hiermee een goed beeld te geven van onze inzet en prestaties.

Vooruitzicht 2024

Voor 2024 blijft VOTOB zich richten op het realiseren van vooruitgang in een snel veranderende wereld. We zijn vastbesloten om onze inspanningen op het gebied van veilige opslag en de bevordering van de energietransitie voort te zetten.

Vragen

Mochten er naar aanleiding van de terugblik of het vooruitzicht vragen zijn of behoefte zijn aan meer informatie over specifieke projecten, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail info@votob.nl of telefoon (0)70 2051869. Voor meer updates en ontwikkelingen blijf onze website volgen.

Geef uw mening