skip to main content

Leden

VOTOB, vereniging met actieve leden

De tankopslagsector is essentieel voor de Nederlandse maatschappij. Dit niet alleen als logistiek dienstverlener maar ook als innovator, werkgever (direct en indirect) en opleider en exporteur. De bedrijven opereren over het algemeen in de Rotterdamse en Amsterdamse havens en in de verschillende Zeeuwse havens en in de Eemshaven. VOTOB werd in 1980 opgericht en telt nu 19 leden die gezamenlijk goed zijn voor 25 miljoen kuub opslag. In de jaren ’90 was VOTOB een van de initiatiefnemers van de Europese koepel van nationale branches, FETSA (Federation of European Tank Storage Associations).

Let op: VOTOB beschikt niet over eigen opslagfaciliteiten, wij verwijzen hiervoor graag naar onze leden voor opslag. Helaas kan VOTOB op dit gebied niets betekenen.

Tankopslagcapaciteit VOTOB-Leden t.o.v. gehele tankopslagcapaciteit Nederland

De organisatie kent een dagelijks bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende lidbedrijven. Op inhoudelijke thema’s worden standpunten voorbereid in diverse commissies: de Commissie Milieu en Veiligheid, de Commissie Logistiek en de Commissie Douane. In deze commissies zijn alle VOTOB-leden vertegenwoordigd.

Overzicht VOTOB-leden

Onze leden zijn: