skip to main content

VOTOB verhuist naar Malietoren

Toekomst

Per 1 juli verhuist VOTOB, de Vereniging van Nederlandse tankopslagbedrijven naar de Malietoren in Den Haag. De Malietoren biedt ons een moderne en inspirerende werkomgeving in het hart van bestuurlijk Den Haag. Dichtbij lokale, regionale en landelijke beslissers en in hetzelfde pand als VNO-NCW, andere ondernemersorganisaties, branches en bedrijven kunnen wij nog beter onze lid-tankopslagbedrijven ondersteunen bij het veilig, duurzaam en transparant ondernemen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie. U vindt ons op de 8e etage.

Nieuw adres

Ons nieuwe adres wordt:
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV DEN HAAG

Ons telefoonnummer wijzigt ook:
070 – 205 18 69

Per email zijn wij bereikbaar via: info@votob.nl.

Doel VOTOB

VOTOB vertegenwoordigt de tankopslagsector in het contact met lokale, regionale, landelijke en Europese beslissers. Bijvoorbeeld in discussies over het ontgassen van binnenvaartschepen, emissies van gevaarlijke stoffen, over veiligheid bij BRZO-bedrijven en het goed bereikbaar houden van havens.

De rol van de tankopslagsector in Europa zal de komende jaren veranderen. Zo zal Europa waterstof grootschalig gaan importeren en de sector zal hier een cruciale rol in spelen. VOTOB en haar leden bereiden zich hier intensief op voor en zijn diverse initiatieven gestart met bestaande maar vaak ook met nieuwe partners. Andere voorbeelden hiervan zijn: inzet op opslag van biobrandstoffen, opschalen van de capaciteit van de waterstofbroombatterij, opslag van gerecycled frituurvet en dierlijke vetten als grondstoffen voor nieuwe biobrandstoffen zoals biodiesel en biokerosine en voor de chemische recycling van plastics in de vorm van pyrolyseolie en methanol. Lees hier meer de toekomstige rol van de tankopslag.

Malietoren

De Malietoren is gebouwd boven de Utrechtsebaan, aan het einde van de A12. Het gebouw werd in 1996 opgeleverd. Het hoofdkantoor van VNO-NCW is er gevestigd en het biedt tevens plaats aan diverse ondernemersorganisaties, enkele branches en ondernemingen. Daarnaast ligt de Malietoren middenin bestuurlijk Den Haag.

Geef uw mening