skip to main content

Jaarlijkse Veiligheidsdag 2024

Veiligheid

Op donderdag 20 juni 2024 organiseert Veiligheid Voorop de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door VOMI (brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie), SDN (Safety Delta Nederland), SSVV (stichting Samenwerken voor Veiligheid), RVN (de Regionale Veiligheidsnetwerken) en BRZO+.

Thema: Vertrouwen

Het thema van dit jaar is ‘Vertrouwen’, een sterk fundament voor een goede veiligheidsprestatie en het verbindt de industrie, overheden en andere betrokken partners in de keten in hun gezamenlijke streven naar veiligheid, gezondheid en milieu. Transparantie en samenwerken zijn de sleutelwoorden van deze dag.

Programma

Vanaf 12 uur bent u welkom in DeFabrique te Utrecht. Het programma bestaat uit een plenaire sessie, u kunt deelnemen aan diverse workshops en het wordt gevolgd door een key-note speech van Chris van Dam, Voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Safety eXperience Award door VOMI. Dit is een erkenning voor organisaties die uitblinken op het gebied van veiligheid.

Deelnemen

Meer informatie over het programma, de workshops en aanmelding kunt u vinden op de website van Veiligheid Voorop.

De Veiligheidsdag 2024 belooft een waardevolle gelegenheid te zijn om kennis te delen en te netwerken met professionals uit de industrie. Hierbij kan samen gebouwd worden aan een toekomst, waarin vertrouwen de basis vormt van veiligheid.

Geef uw mening