skip to main content

Actualisatie Algemene Voorwaarden VOTOB

Toekomst

Recentelijk heeft VOTOB samen met een aantal leden en Ten Holter Noordam advocaten de algemene voorwaarden kritisch bekeken. Hieruit kwam naar voren dat deze nog steeds solide zijn. Op advies van het advocatenkantoor zijn er een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd om de voorwaarden up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen in de wetgeving, zowel nationaal als internationaal.

De vernieuwde algemene voorwaarden en de inkoopvoorwaarden zijn gratis te downloaden op onze site. Er is van beide zowel een Nederlandse als een Engelse variant beschikbaar. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kunnen er op de VOTOB-website ook steigervoorwaarden gedownload worden. Deze zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Algemene voorwaarden spelen een cruciale rol in commerciële transacties. Ze vormen de juridische basis voor overeenkomsten tussen partijen en helpen bij het reguleren van de wederzijdse rechten en verplichtingen. Inkoopvoorwaarden, als onderdeel van de algemene voorwaarden, zijn specifieke bepalingen die van toepassing zijn op de inkoop van goederen en diensten. Dit initiatief van VOTOB benadrukt de toewijding aan transparantie en het ondersteunen van haar leden bij het aangaan van zakelijke overeenkomsten op basis van duidelijke en eerlijke voorwaarden.

Geef uw mening