skip to main content

Informatiebijeenkomsten ARIE-regeling

Veiligheid

Per 1 januari 2023 is de herziene Aanvullende Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (ARIE) regeling van kracht. Dit heeft gevolgen voor bedrijven die al ARIE-plichtig waren én voor bedrijven die door de herziening voor het eerst ARIE-plichtig zijn geworden.

In het kader hiervan organiseert de Nederlandse arbeidsinspectie twee informatiebijeenkomsten over de ARIE-regeling. Bedrijven worden hierbij op een laagdrempelige en praktische manier geïnformeerd over de ARIE-regeling en er kan met specialisten en inspecteurs in gesprek gegaan worden.

Aanmelden

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 3 oktober, 13:30 – 16:30, Utrecht
  • Donderdag 5 oktober, 13:30 – 16:30, Zoetermeer

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via het aanmeldformulier. Er geldt een maximaal aantal aanmeldingen. Bij grote animo, wordt er in het najaar een aanvullende, digitale sessie georganiseerd.

ARIE-regeling

De ARIE-regeling is een regeling uit de Arbeidsomstandighedenwet. De regeling geldt voor bedrijven die werken met bepaalde hoeveelheden gevaarlijke stoffen.

Vragen?

Mail naar: nlapostbusprogrammabrzo-arie@nlarbeidsinspectie.nl of bekijk de vraag- en antwoordpagina over de ARIE-regeling.

Geef uw mening