skip to main content

VOTOB Academy

VOTOB heeft samen met haar leden een sectorbedrijfsschool ontwikkeld en opgezet: de VOTOB Academy. Deze biedt verschillende opleidingen aan die specifiek gericht zijn op de tankopslag en ook een directe koppeling bieden met lopende dossiers zoals productacceptatie.

Inmiddels is per 1 maart 2020 de VOTOB Academy, het ‘eigen’ opleidingsinstituut van de tankopslagbedrijven in Nederland, verzelfstandigd met Sandra de Bont als directeur. De Bont was voorheen werkzaam als directeur VOTOB en zij zal het instituut verder uitbouwen naar andere sectoren en ook internationaal te werk gaan. Momenteel worden de trainingen ook al aangeboden in België, Duitsland en Zuid-Afrika.

Up-to-date
in tankopslag

De nauwe samenwerking tussen VOTOB en VOTOB Academy zal blijven bestaan. Zo zal een Content Advisory Board van VOTOB zorgdragen voor de inhoudelijke inbreng van het lesmateriaal, zodat dit altijd up to date is en voldoet aan de wensen en eisen van de sector.   

Nadere informatie over VOTOB Academy vindt u op de site of u kunt contact opnemen met Sandra de Bont via debont@votobacademy.nl.